Sejak 25 Feb 2011

Monday, April 11, 2011

GA-Senyuman Si Cilik



Pertama kali Mama Q join GA ni. Terjumpa bila visit blog ibu aisya. Sajer nak cuba2...bukan sahaja cuba nasib tp nak cuba blaja link meng link ni..

Terkial2 jugak mencari jawapan sendiri mcm mana nak buat kasi banner kat atas nun dok kat sidebar...entah betul entah tidak....tp bila 'preview' wujud plak banner ni kat sidebar...kira betul la tu ek.

Jadi..inilah hasilnya......keypochee (klik sini) Mama Q dah join GA ni...disebabkan ini 1st time join...pilih la Mama Q..kekekeke..

hasilnya..Mama Q post gambar si adik debot Ratu 'Ain ni:


Nama anak: Qurratu 'aini binti Sazali
Nama Ibu: Zetty Azlin binti Muhamad
Tarikh lahir anak: 08/02/2010
Umur: 1 thn 2 bulan

Mama Q nak tag ni:

Mama Mirza
Mama2Q
Ibu Syafiq & Sara
Ibu Iman

Hmmm...itu je la kot....




5 comments:

Mama2Q said...

salam perkenalan, wah nama kita hampir sama la plak yer..sorry lah, tak sangka dah ada mama Q masa mula2 buat blog dulu, sbb sblm tu tak penah kenal bloggers dan tak penah ikut mana2 blog lagi...
I pun ada 2 Q kat umah ni (Qaisara Nur Damia dan Qaid Mukhlis)...salam buat anak2 mama Q yer...

Mama2Q said...

Oh yer..sebenarnya tak paham lagi tag ni camner, nak join2 kontest ni pun tak paham gak lagi nak link2 ni..huhu..camner?

Mama Q said...

Mama2Q....hehehehe..x kisah la nama sama pun...x yah la sori2..bukan paternkan pun nama tu...salam perkenalan. Mama Q pun baru jek join GA ni...baru jugak blaja2 tulis blog...cuba Mama2Q pegi kat blog yg anjurkan GA tu...ada step2 camner nak join GA...selamat mencuba

Keyphochee said...

salam terjah...gud luck!

Keyphochee said...

salm terjah...gud luck!

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...